Bouwbedrijf Klaver R

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Feart 119 , 9247 CM Ureterp, Fryslân

E-mail

Over Bouwbedrijf Klaver R

Bouwbedrijf R. Klaver is in 1985 opgericht door Dhr. R. Klaver. Gestart als klein bedrijf en doorgegroeid naar een dynamische onderneming van middelgroot formaat. Alle mogelijke werkzaamheden worden door het bedrijf uitgevoerd. Met onze kleine groep van goed opgeleide werknemers, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Elk project, van groot tot klein, krijgt de aandacht die het mag verwachten. Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er ruimte voor persoonlijk contact. Met name uw wensen staan centraal in het persoonlijke contact

Bouwbedrijf R. Klaver werkt samen met vaste partners. Deze bedrijven zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en vakmanschap. Op deze manier kunnen we een goed bouwproces garanderen.

Het bedrijf is door Bouwradius erkend als leerbedrijf. Dit stelt ons in staat om jonge toekomstige werknemers op te leiden tot vakbekwame timmerlieden. Als bedrijf zijn we trots op de erkenning als leerbedrijf.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwbedrijf Klaver R in De Feart 119, Ureterp Fryslân 9247 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ureterp Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ureterp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821924]