Bouwgroep Dijkstra Draisma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Marne 120 , 8701 MC Bolsward, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een middelgroot aannemingsbedrijf met een jaaromzet van ruim € 100.000.000,-. Ons bedrijf staat garant voor 100 jaar bouwervaring en telt ruim 350 werknemers. Vanuit 2 vestigingen - Bolsward en Dokkum - richt onze Bouwgroep zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder.

Ons bedrijf is actief in de utiliteitsbouw, bedrijfs- en industriebouw, woningbouw en de recreatiebouw. Daarnaast behoren restauratie, renovatie en (groot)onderhoud tot de specialismen van onze Bouwgroep. Laatstgenoemde specialismen worden vanuit onze afdeling Service & Onderhoud aangestuurd door deskundige, vakbekwame medewerkers. Tevens richt deze afdeling zich op de particuliere markt en is beschikbaar als 24-uurs servicedienst.

In onze eigen timmerfabriek worden diverse prefab bouwelementen ontworpen en geproduceerd. Dit gebeurt met vakmanschap, oog voor detail, met gebruikmaking van geavanceerde teken- en rekenprogramma’s en met de inzet van een modern geoutilleerd machinepark. Naast ontwerp en productie zorgen we ook voor aflevering op de bouwplaats en voor zorgvuldige montage. Met de inzet van een eigen materieeldienst heeft ons bedrijf alles in huis om snel en efficiënt te kunnen bouwen.

Naast een veelzijdigheid aan disciplines ontwikkelen wij ook projecten, dit op eigen initiatief of in samenwerking met opdrachtgevers. Deze specifieke discipline is ondergebracht bij ons zusterbedrijf Dijkstra ontwikkeling, gevestigd in het kantoor te Bolsward.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwgroep Dijkstra Draisma in De Marne 120, Bolsward Fryslân 8701 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bolsward Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bolsward Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826189]