Boven Y Partij

Afdrukken

Is Boven Y Partij incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gutserstraat 65 , 1033 RR Amsterdam,

E-mail

Over Boven Y Partij

De Boven Y Partij is een onafhankelijke lokale politieke partij die alle vormen van racisme en discriminatie op grond van ras, levensbeschouwelijke overtuiging, nationaliteit of afkomst met kracht wil bestrijden. De Boven Y Partij is voor vrijheid van meningsuiting en een Amsterdam-Noord met grondwettelijke scheiding van geloof en staat. Immigranten moeten niet in een aparte hoek worden geplaatst, maar juist via onderwijs en andere middelen geholpen worden eventuele achterstanden weg te werken. Deze steun is niet vrijblijvend! Een plicht tot inburgeren en het leren van de Nederlandse taal zijn hiervoor vereisten. De Boven Y Partij vindt dat de deelraad moet bestaan uit betrokken bewoners die gevoel op lokaal niveau hebben. De Boven Y Partij heeft misschien voor u dat lokale gevoel dat u ook bij Noord voelt. Dit is wat wij in ons verkiezingsprogramma benadrukken. De Boven Y Partij is trots op de historie van Noord, met al zijn kleine aparte leefgemeenschappen. Dit willen wij zo houden. De Boven Y Partij heeft niet de behoefte Noord verder te verstedelijken. Wij zijn betrokken bewoners van Noord

Andere diensten in de buurt van Amsterdam

Is Boven Y Partij in Gutserstraat 65, Amsterdam 1033 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkiezingsprogramma diensten in Amsterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Verkiezingsprogramma per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725814]