Braamhorst Interieurs

Afdrukken

Is Braamhorst Interieurs incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Henry Hudsonstraat 18 , 7825 AG EMMEN,

E-mail

Over Braamhorst Interieurs

Evert Braamhorst en Tanja Wiersma en wij staan sinds 2005 garant voor vakkundig maatwerk. Wij verzorgen samen met een jong en dynamisch team van enthousiaste en ervaren interieurbouwers interieurwerk op maat voor: Woon-, winkel-, kantoor- en/of horeca inrichting. Overal waar u komt of het nu bij iemand thuis is, in een restaurant, een winkel of ergens op kantoor, het eerste wat u ziet is het interieur, dit kan u aanspreken of juist niet. Een interieur is iets heel persoonlijks en zegt vaak iets over de mensen zelf en de sfeer die men uit wil stralen. En omdat geen huis, winkel, restaurant of kantoor gelijk is kan Braamhorst Interieurs u passend maatwerk leveren, zoals tafels, bureaus, keukens, kastenwanden, bars, balies, lambriseringen, radiator ombouwen e.d. Eigenlijk te veel om op te noemen. Wij staan voor kwaliteit en meer: -Uniek met interieurwerk op maat, -Verrassende ontwerpen, -Gemaakt met liefde voor het vak en -Prachtige materialen. Wat kunt u van ons verwachten: Een product met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Meedenken om tot een goed resultaat te komen. Korte lijnen en een flexibele instelling. Levertijd volgens afspraak, garantie en goede nazorg. In samenspraak met de opdrachtgever kunnen we vrijwel alle wensen vormgeven, produceren en plaatsen. Als opdrachtgever geeft u aan wat u wilt en samen kunnen we bepalen hoe het gerealiseerd moet worden voor een haalbare prijs. Wij heten u van harte welkom! Evert Braamhorst & Tanja Wiersma

Is Braamhorst Interieurs in Henry Hudsonstraat 18, EMMEN 7825 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696257]