Nieuw partnerschap voor volledige begeleiding bij zakendoen in Spanje

Door: Brandenburg Consulting  25-02-2008
Trefwoorden: Marktonderzoek Spanje, Ondernemen In Spanje, Zakendoen In Spanje

Zakelijk dienstverleners Brandenburg Consulting en Euro Economics hebben vandaag in Barcelona een strategisch partnerschap gesloten. Dit partnerschap is erop gericht bedrijven van A tot Z te begeleiden in het betreden van de Spaanse markt.  In de samenwerking wordt door Brandenburg Consulting verder invulling gegeven aan het traject van marktonderzoek en strategische marktbenadering. Euro Economics verzorgt fiscaal juridische dienstverlening en accountancy.

Over Brandenburg Consulting

Brandenburg Consulting is een gedreven consultancybureau in Barcelona, dat zich richt op het begeleiden van Nederlandse bedrijven op de Spaanse markt. Het bedrijf werd opgericht door de Friese ondernemer Rigtmar Brandenburg. In haar bestaan hielp Brandenburg Consulting verschillende Nederlandse bedrijven de Spaanse markt op. Rigtmar Brandenburg is ook bekend als gastspreker en organisator van workshops over zakendoen in Spanje.


Over Euro Economics

Euro Economics is een toonaangevend bedrijf in de markt, dat het totaaltraject verzorgt als het gaat om fiscaal juridische dienstverlening en boekhouding voor Nederlandse bedrijven die zakendoen in Spanje. Het bedrijf speelde als eerste in op de behoefte aan begeleiding die ontstond toen het Nederlands bedrijfsleven meer en meer de Spaanse markt opging, begin jaren negentig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brandenburg Consulting, telefoon +34 933 012 860 / +34 666 863 090.

Trefwoorden: Marktbenadering Spanje, Marktonderzoek Spanje, Ondernemen In Spanje, Zakendoen In Spanje,