Brava Streichgrund, voorstrijkmiddel onder structuurpleister

Door: Brander Afbouwprodukten  07-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Schilderwerk, Afbouw

Om ondergronden binnenshuis van de juiste hechting en stroefheid te voorzien, heeft Brander Afbouwprodukten, bekend om zijn spuit- en sierpleisters, een gloednieuw voorstrijkmiddel voor structuurpleisters ontwikkeld: Brava Streichgrund. De voordelen spreken voor zich: de afwerklaag hecht opmerkelijk beter en laat zich veel vlotter verwerken.
Het oplosmiddelvrije, kwartshoudende voorstrijkmiddel voor binnen is ideaal om ondergronden van de juiste hechting en stroefheid te voorzien, waardoor de afwerklaag niet alleen beter hecht maar ook nog eens prettiger verwerkt. Bovendien kent het product een makkelijke verwerking, is waterdampdoorlatend en dekkend. Brava Streichgrund wordt geleverd in wit en kan in lichtere kleuren gemaakt worden.
Het nieuwe voorstrijkmiddel van Brander hecht uitstekend op alle gangbare minerale ondergronden en op dispersiemuurverven. Onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken en gipskartonplaten moeten eerst gereinigd worden tot een schone, draagkrachtige ondergrond. Brava Streichgrund is kleefvrij na 2 uur en kan afgewerkt worden na 6 tot 8 uur.

Trefwoorden: Afbouw, Afbouwproducten, Bouw, Schilderwerk, Voorstrijkmiddel

Contact Brander Afbouwprodukten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share