Brandsma Chiropractie Zorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Simmerdyk 6 , 8601 ZP Sneek, Fryslân

E-mail

Over Brandsma Chiropractie Zorg

Chiropractie zorg biedt verlichting door herstel van natuurlijke lichaamsfuncties. Door aansturing vanuit hersenen via zenuwen naar spieren, organen en lichaamsdelen aan te wakkeren met verlichting van blokkades, vanouds genoemd sub-lux-aties.

Lichamelijke pijn klachten hebben altijd een lichamelijke oorzaak ergens in het lichaam. Wie de oorzaak niet kan localiseren, verstaat de kunst niet of zoekt niet goed genoeg. Psychisch somatische klachten doen zich pas voor als er een lichamelijke reactie optreedt. Psychoses, depressie, manie, angst, waan zelfs euforie kenmerken zich voor los van lichamelijke reacties.

Het werkgebied van chiropractie zorg speelt zich vooral af rondom nek- en rugwervel, bekkengebied, heiligbeen, sacrum – ileum, hersenstam maar ook schouderklachten, plantar fascitis, carpal tunnel, enzovoort behoort tot het werkgebied.

Door visuele inspectie en functioneel onderzoek, w.o. het leggen van de vinger op de zere plek, plus in principe standaard een bondig röntgenonderzoek in eigen beheer, wordt er een werkdiagnose opgesteld, een prognose geformuleerd en een behandeladvies met kostenbegroting verstrekt.

Pijnverlichting binnen redelijke termijn, doch het liefst zo snel mogelijk, met doelmatig en verantwoorde behandelingen mede mogelijk door rontgen afbeeldingen is de doelstelling in de eerste fase. Binnen drie tot zes weken tekent zich dat wel af. Soms helpt een enkele werksessie al. Maar doorgaans kost het wel enige moeite.

Duurzaam herstel is de volgende fase die de patient in samenspraak kan ingaan. Of gewoon afwachten totdat de klachten weer terugkeren.

Chiropractie is naast wetenschap een kunst maar tegelijkertijd een filosofie. Van oorsprong werkt men met het concept van -chi- zoals bekend van tai chi e.d. Een geleidende voortstuwende intelligente kracht die altijd neigt naar harmonie en herstel is een leidraad in het werk en beoefening van chi-ro-practie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Brandsma-Chiropractie-Zorg-1716811558535690/
Twitter: https://twitter.com/Brandsma_Sneek

Categorieën: Chiropractors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brandsma Chiropractie Zorg in Simmerdyk 6, Sneek Fryslân 8601 ZP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sneek Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sneek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820649]