Brepols Boekbinderij

Brepols Boekbinderij van Brepols

Door: Brepols  24-08-2012
Trefwoorden: Binderij, Grafische Afwerking, Softcover Boeken

Brepols boekbinderij biedt een onafhankelijke en unieke binderij service op maat voor genaaide en garenloze hardcovers, genaaide softcovers en afgeleide producten zoals omslagen voor oplagen vanaf 200ex. Voor elk product is een totale dienstverlening mogelijk: van projectbespreking en detailafwerking tot logistiek. Diverse afwerkingen zijn mogelijk in combinatie met specials zoals: leeslintjes, elastieken, folieopdruk, pregen, kapitaalbanden, integraalbanden, stofwikkels of goud op snede.
Al meer dan 200 jaar onderscheidt Brepols zich op kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de grafische sector en beschikken over een doorgedreven productkennis en knowhow waarmee we u graag van dienst zijn. Maak ook kennis met onze flexibiliteit en korte doorlooptijden in combinatie met een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden op ons uitgebreide en hypermodern machinepark.

Trefwoorden: Binderij, Bindservice, Grafische Afwerking, Hardcover Genaaid Gebrocheerde Boeken, Industriële Binderij, Softcover Boeken,

Andere producten en diensten van Brepols

Familieplanner kalender en agenda van Brepols thumbnail
24-08-2012

Familieplanner kalender en agenda

Grip op uw tijd Overzichtelijk en praktisch Kalender en Agenda Ieder gezinslid zijn/haar eigen kolom


Back to Paper agenda´s en notebooks van Brepols thumbnail
06-06-2011

Back to Paper agenda´s en notebooks

Soepele luxe designproducten met zeer functionele layout, mogelijkheid voor eigen indeling met zelfklevende indextabs.