Brunnera

Afdrukken

Is Brunnera incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemansweg 3 , 3233KG Oostvoorne,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Brunnera

Brunnera macrophylla is een voorjaarsbloeiende vaste plant. De helderblauwe bloempjes verschijnen meestal al in april tot mei. Brunnera macr. Jack Frost en Brunnera macr. Looking Glass zijn populair vanwege hun mooi geaderde zilvergrijze bladeren. Zodra de eerste bladeren in het voorjaar boven de grond komen rollen de eerste Vergeet-Mij-Niet gelijkende bloempjes uit de bloemtrosjes die boven het ruw aanvoelende blad uitsteken. Brunnera macrophylla is goed toepasbaar in grotere groepen. Deze uitstekende bodembedekker is een vaste plant die mooi te combineren is met soorten als bv. Epimedium, Geranium mac. Spessart en Tiarella. Brunnera komt het best tot zijn recht op een licht beschaduwde plek maar gedijt ook in zon of zelfs volle schaduw. Er zijn tal van bladvarianten van zilvergrijs, wit groen bont, crème groen bont tot de gewone groene. Brunnera macr. Jack Frost, Brunnera macr. Looking Glass hebben de meest opvallende zilvergrijze bladtinten. Verder zijn Brunnera macr. Hadspen Cream en Brunnera macr. Variegata mooie bonte soorten. Vanwege hun bladkleuren in combinatie met de blauwe bloemtrosjes zijn ze een lust voor het oog in het voorjaar

Andere diensten in de buurt van Oostvoorne

Is Brunnera in Willemansweg 3, Oostvoorne 3233KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Teelt diensten in Oostvoorne beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Teelt per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713288]