Bufandy

Afdrukken

Is Bufandy incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Apollolaan 53-3 , 1077 AE Amsterdam,

E-mail

Over Bufandy

Bufandy brengt trend en traditie bijeen met prachtige luxueuze producten van alpaca wol via eerlijke handel met lokale ambachtslieden in Latijns-Amerika. Beschrijving Eerlijk uit Ecuador: Bufandy werkt direct samen met talentvolle Zuid-Amerikaanse ambachtslieden om producten te ontwerpen die trend en traditie bij elkaar brengen. De producten van Bufandy zijn handgemaakt volgens traditionele technieken uit de hooglanden van de Andes. Met een focus op eerlijke en verantwoorde handel draagt Bufandy bij aan de sociale en economische vooruitgang van haar leveranciers. Door aanschaf van dit product steun je ambachtslieden en hun families in kleine gemeenschappen in het noorden van Ecuador. Alpaca Allure: Ontdek de warme, zachte en natuurlijke vezels van de Andes met onze handgemaakte producten van Alpaca. Eeuwenlang werd de Alpaca vezel beschouwd als een materiaal voor de adel vanwege haar luxueuze zachtheid en haar duurzaamheid. Alpaca is 100% hypoallergeen

Andere diensten in de buurt van Amsterdam

Is Bufandy in Apollolaan 53-3, Amsterdam 1077 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3780833]