Buro42

Afdrukken

Is Buro42 incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilvermos 21 , 2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Buro42

Buro42 is een consultancy bureau en is opgericht in december 2006. Buro42 ondersteunt lokale overheden bij het optimaliseren van hun werkprocessen en het inrichten van de daar aan gekoppelde informatievoorziening. Het inrichten van efficiënte werkprocessen, op de juiste wijze ondersteund door ICT in dienst van de medewerkers, organisatiestructuur en de leveren van de gewenste informatiebehoefte is daarbij het doel. Met dit duidelijke doel voor ogen vormt het pad er naar toe de uitdaging. Daar ligt dan ook de uitdaging van Buro42. Samen met u het pad bewandelen, overtuigd van een goed eindresultaat. Buro42 brengt u op weg en helpt u op de weg te blijven zodat u uw einddoel bereikt

Is Buro42 in Zilvermos 21, Nieuwerkerk aan den IJssel 2914 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741033]