Busch - Programma Dolphin vloeistofringvacuümpompen van 20 tot 5000 m³/h

Busch - Programma Dolphin vloeistofringvacuümpompen van 20 tot 5000 m³/h van Busch

Door: Busch  04-03-2008
Trefwoorden: Vacuumpomp, Vacuumpompen, Vloeistofringvacuumpomp

Het Engelse Graham Vacuum Technology Ltd. is geïntegreerd in de Busch groep. Het gerenommeerde bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring als vacuümpompproducent van speciale vacuümpompen voor oliewinning, de offshore olie & gaswinning en de chemische procesindustrie. Met deze overname verbreedt Busch zijn activiteiten naar belangrijke nieuwe segmenten voor industriële vacuümtoepassingen en bovendien wordt het programma vloeistoring vacuümpompen uitgebreid tot 5000 m3/h.
Onder de vleugels van Busch zal het bedrijf verder gaan als Busch GVT. Busch GVT produceert onder andere vloeistofringvacuümpompen en maakt gebruik van de modernste productietechnieken onder strikte kwaliteitsbeheersing die de DIN ISO 9001 normen zelfs overtreffen. Iedere vacuümpomp wordt die Busch aflevert is onderworpen aan uitvoerige tests. Hierdoor het mogelijk is een vacuümoplossing te bieden voor zeer specialistische, chemische problemen.
Anno 2006 wordt Busch biedt Busch wereldwijd de breedste selectie vacuümpompen voor industriële toepassingen. Door het zeer brede productprogramma, de deskundigheid en ervaring in het bouwen van vacuümsystemen en het uitgebreide service netwerk biedt Busch u de ideale vacuümoplossing.
Het doel van Busch is altijd om de klant te voorzien van het hoogst mogelijke rendement voor zijn investering. Persoonlijke raadpleging, de keus voor een optimaal product en de snelle service ter plaatse zijn de belangrijkste eigenschappen van onze uitvoerige service die dit doel werkelijkheid maken. Onze ervaring en kennis in breed gediversifieerde toepassingen en productontwerpen leveren de basis voor úw succes.

Trefwoorden: Vacuumpomp, Vacuumpompen, Vloeistofringvacuumpomp, Vloeistofringvacuumpompen