Business Case Entrepreneurs groeit verder en trekt nieuwe adviseur aan.

Business Case Entrepreneurs groeit verder en trekt nieuwe adviseur aan. van Business Case Entrepreneurs

Door: Business Case Entrepreneurs  11-12-2008
Trefwoorden: Bce

Bilthoven, 11 december 2008 – Business Case Entrepreneurs (BCE), vooraanstaand ICT-adviesbureau in Bilthoven, heeft haar team uitgebreid met René Kleinbussink om aan de toenemende vraag naar ervaren adviseurs en projectleiders te voldoen. In zijn nieuwe functie als adviseur is René Kleinbussink verantwoordelijk voor de totstandkoming en begeleiding van business cases en projecten. René zijn eerste opdracht is om één van onze grotere klanten te begeleiden bij de implementatie van hun business case. De ervaring die René heeft opgedaan in de auto- en zorgverzekeringenbranche komt zeer goed van pas bij zijn nieuwe functie.

René Kleinbussink heeft ruime ervaring in de automatiseringsbranche opgedaan als informatieanalist en projectmanager voornamelijk op het gebied van zorg-verzekeringen en finance. Zo was hij werkzaam voor de Mid/Informatica groep en DP Finance. De laatste jaren was René Kleinbussink werkzaam als algemeen directeur bij DEBON Banden bv. In zijn hoedanigheid als algemeen directeur is René bekend met het belang van een goede business case. Tevens heeft hij hierdoor ervaring opgedaan in de rol van opdrachtgever binnen een project.
René Kleinbussink heeft een HBO-studie informatica en diverse opleidingen op het gebied van projectmanagement gedaan.

“Ik ben zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de groei van BCE”, aldus René Kleinbussink. “Ik merk dat de ICT branche mij nog steeds enorm trekt. Deze functie biedt mij de mogelijkheid om mijn ervaring in de ICT en projectmanagement toe te passen bij de realisatie van business cases. Mijn inziens wordt een goede business case geformuleerd vanuit de gewenste veranderingen van de klant. Het is daarbij vooral van belang om het uiteindelijke doel voor ogen te houden. Daar gaat al mijn aandacht naar uit.”

Trefwoorden: Bce

Contact Business Case Entrepreneurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share