Business Case Entrepreneurs optimaliseert bedrijfsprocessen Cunningham Lindsey Europe

Business Case Entrepreneurs optimaliseert bedrijfsprocessen Cunningham Lindsey Europe van Business Case Entrepreneurs

Door: Business Case Entrepreneurs  14-10-2008
Trefwoorden: Ketenintegratie, Business Case Entrepreneurs

Schade-expert klaar voor toekomst dankzij bedrijfsbrede ERP-toepassing gebaseerd op operational excellence en ketenintegratie

Bilthoven, 14 oktober 2008 - Business Case Entrepreneurs (BCE), vooraanstaand ICT-adviesbureau, heeft de operationele processen van Cunningham Lindsey Europe onderzocht. Cunningham Lindsey Europe is een schade-expertisebureau op het gebied van opstal, inboedel, transport en letsel. BCE stelde een business case op, waardoor Cunningham Lindsey nu en in de toekomst in staat is voorop te lopen en competitief te zijn. In de business case stonden operational exellence en ketenintegratie centraal, wat resulteerde in het advies voor een bedrijfsbrede ERP-oplossing. In het vervolgtraject heeft Cunningham Lindsey BCE aangesteld als adviseur voor het implementatietraject. De implementatie is eind augustus in Frankrijk gestart.

Kern van de oplossing is: automatische toewijzing en verwerking van opdrachten, papierloze dossiers en volledige integratie van het eigen proces met dat van de opdrachtgever en andere externe partijen. De medewerkers besteden hierdoor meer tijd aan de klant en de kwaliteit van het product, wat resulteert in kostenreductie en vergroting van de effectiviteit en kwaliteit van het productieproces van Cunningham Lindsey. Hierdoor wordt concurrentievoordeel gerealiseerd. Het product e-Synergy van Exact is uiteindelijk gekozen om deze invulling te realiseren.

Hans Groot, CEO van Cunningham Lindsey Europe: “Wij hebben vestigingen in heel Europa, waarvan de grootste twee zich bevinden in Nederland en Frankrijk. Het succes van onze organisatie is onder andere afhankelijk van excellente dienstverlening tegen een gunstige prijs. De blauwdruk die BCE voor ons heeft gemaakt zorgt ervoor dat wij onze bedrijfsvoering kunnen verbeteren, waardoor we efficiënter werken. Op deze manier kunnen we concurrerende prijzen blijven bieden, waardoor we een aanzienlijk concurrentievoordeel hebben.”

“De nieuwe inrichting van de bedrijfsvoering van Cunningham Lindsey zorgt er uiteindelijk voor dat zij hun marktpositie aanzienlijk kunnen versterken en flink op kosten kunnen besparen”, aldus Eric van der Wolk, directeur en oprichter van BCE. “Een integrale aanpak en dito oplossing voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen helpt organisaties een grote sprong voorwaarts te maken, namelijk kostenreductie en kwaliteitsverbetering tegelijkertijd.”

-----------
Over BCE
Business Case Entrepreneurs (BCE) stelt organisaties in staat concurrentievoordeel te behalen, rendement te verhogen en/of blijvende kwaliteitsverbeteringen door te voeren met innovatieve informatietechnologie. Met als resultaat een verbeterde marktpositie, vernieuwde dienstverlening, efficiencywinst en kostenbesparing. Een sluitende business case, excellent project- en leveranciersmanagement en grondige kennis van de ICT-markt vormen de basis voor vele succesvolle projecten.

BCE is in 2002 opgericht door Joost van Bilsen en Eric van der Wolk. BCE is actief in de werkvelden verzekeringen/automotive, overheid/sociale zekerheid en zorg/jeugdzorg. Meer informatie is beschikbaar op www.bcase.nl.  

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
035-5435494 of 06-467 104 98
[email protected]  

Trefwoorden: Business Case Entrepreneurs, Ketenintegratie,

Contact Business Case Entrepreneurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share