BUZZISPACE.COM OP INTERIEUR08

BUZZISPACE.COM OP INTERIEUR08 van Buzzispace

Door: Buzzispace  07-10-2008
Trefwoorden: Magazin, Buzziboard, Buzzizone

De Buzzizone: je thuiskantoor naadloos in je woonkamer geïntegreerd

Genoeg van laptops, rondslingerende documenten en lawaaierige printer in de salon? Mag ik u voorstellen aan de Buzzizone! De ideale oplossing voor een woonkamerbureau met privacy die bovendien harmonieert met je designbank en hoogpolig tapijt.

Nu onze wegen dichtslibben en we allemaal via één groot netwerk verbonden zijn, kiest ongeveer 20 % van de Belgen om regelmatig van thuis uit te werken. Een aparte bureauruimte vind je in de hedendaagse huizen steeds minder. Nochtans is een ruime en gezellige werkplek thuis heel belangrijk om goed te presteren. Dan maar werken aan de eettafel tot de kinderen thuis komen? Of toch kiezen voor een aparte werktafel in de woonkamer die na een drukke dag – en o ramp onverwachts bezoek! - vol ligt met te ordenen documenten, een openstaande portable en enkele rondslingerende potloden…

Wie durft nog zeggen dat thuis werken niet hip is?

De Buzzizone biedt een revolutionaire en stijlvolle oplossing om je huiskantoor naadloos in je interieur te integreren. De Buzzizone van ecovilt – een 100% gerecycleerd product – kan immers midden in je woonkamer gezet worden waarachter je een bureau kan ‘wegstoppen’. Dankzij het tactiele vilt, de zachte kleuren en de verfijnde afwerking harmonieert deze revolutionaire roomdivider mooi met je XL-zitbank, plaids, kussens en hoogpolig tapijt. Je huiskantoor kan dus het hele jaar door in de belangrijkste plek van het huis staan zonder dat je je moet schamen voor rondslingerende werkrommel. To do lists, foto’s of belangrijke documenten kunnen bovendien probleemloos op de Buzzizone geprikt worden. Een ideale oplossing als je toch even apart in alle rust nog wat wil doorwerken in de gezelligste kamer van het huis, zonder het contact met de andere huisgenoten te verliezen.De Buzziscreen brengt orde en stijl in het interieur

De paravent is helemaal terug. En hoe? In een kleurig ecojasje, stevig, prikbaar en met een handig ritssysteem. Voortaan bestaan er geen excuses meer voor rommel in huis! Maak kennis met de Buzziscreen.

We wonen in België met steeds meer mensen op een kleinere oppervlakte. Normaal dus dat onze woningen ook beter ingedeeld moeten worden om al onze spullen op te bergen. Daarin speelt de Buzziscreen een cruciale rol. De paravent - oorspronkelijk bedoeld om de dames van stand privacy te geven tijdens het omkleden - is nu de ideale oplossing om een dressing in de slaapkamer mee te maken; de tv en stereo achter weg te stoppen of om het speelgoed van de kids bij bezoek achter op te bergen. De moduleerbare Buzziscreen heeft ritsen aan boord waardoor je hem zo lang kan maken als je zelf wil. Dankzij het kleurrijke gerecycleerde ecovilt geeft hij bovendien een leuk accent aan je interieur. Wie graag kleine spulletjes ophangt kan - net zoals bij alle producten van Buzzispace.com - met behulp van prikkers foto’s, juweeltjes of liefdesbriefjes op de paravent kwijt. De Buzziscreen is met andere woorden multi-inzetbaar en houdt de rommel daar waar het hoort: verborgen!
De Buzziboard zorgt voor fun op het werk!

Muffe kantoren met grijs meubilair is dankzij de kleurrijke en praktische Buzziboard voorgoed verleden tijd. Breng een explosie van fun op de werkplek dankzij deze magnetische wonderboy.

We zitten wekelijks meer op kantoor dan thuis; dus waarom zouden we onze werkplek niet leuk inrichten? Bureauruimtes meer fun maken, dat is waar de Buzziboard in uitblinkt. In groen, paars, roze, rood, wit of grijs maakt hij zelfs van het meest muffe kantoor een inspirerende omgeving. Bovendien is hij niet alleen geluidsdempend, hij is net als alle andere Buzzispace.com producten vervaardigd uit ecovilt waardoor hij het perfecte jasje heeft om al je rondslingerende nota’s, geheugensteuntjes of moodboards op te prikken. De Buzziboard beschikt trouwens over een verborgen magnetisch talent. Daardoor is hij makkelijk te bevestigen op metalen kasten en – als het enigszins kan – op kantoorramen waar hij blijft kleven omdat er een tweede Buzziboard aan de andere kant van het glas hem magnetisch ondersteunt. Maar ook wie de Buzziboard graag aan de muur bevestigt, kan dankzij een bijgeleverde muurstrip deze kantoorpimper aanschaffen. De Buzziboard voelt zich trouwens niet enkel in de kantooromgeving op zijn best, ook in een huisomgeving is hij ideaal. Zo maakt hij van de witte saaie koelkast plots een eyecatcher en kan hij aan elke muur als kleurpatchwork bevestigd worden – handig om foto’s van de vakantie op te prikken.
Trefwoorden: Alain Berteau, Buzziboard, Buzzilight, Buzziscreen, Buzzispace.com, Buzzizone, Magazin,