By Eds

Afdrukken

Is By Eds incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Troelstralaan 96 , 9722 JR Groningen,

E-mail

Over By Eds

By Ed's is het verhuurbedrijf uit Groningen dat wil aantonen dat ieder feest of evenement goedkoop kan worden voorzien van de leukste party en feestartikelen, springkussen, luchtkussen, Penalty schieten, popcorn, suikerspin en poffertjes de kids en uw zoon of dochter heeft het gaafste partijtje van de klas. Wij hebben een groot assortiment springkussens te huur in diverse thema's. Springkussens en luchtkussens van groot en klein voor binnen en buiten zijn allemaal voorzien van veiligheidswanden en worden geleverd met blower, onderzeil, haringen ze zijn zeer eenvoudig op te zetten

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is By Eds in Troelstralaan 96, Groningen 9722 JR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Feestverhuur diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Feestverhuur per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738251]