Ook werkende student kan Master of Science worden

Ook werkende student kan Master of Science worden van Cai Opleidingen

Door: Cai Opleidingen  02-07-2009
Trefwoorden: Kennismanagement, Deeltijd, Business Management

Na een pilot project van 2 jaar studeerden de eerste studenten in juni 2009 af voor een Master of Science, track Post Experience. Uit de pilot is duidelijk geworden hoe een student of een groep studenten modulair en flexibel kan studeren met een acceptabele studiebelasting naast de reguliere, vaak zware baan.

De studie Master of Science ICT in Business is een bedrijfskundige en informaticageoriënteerde vervolgopleiding voor onder andere bachelors die afgestudeerd zijn aan de Erasmus Universiteit of aan The Leiden Institute of Advanced Computer Science in de studierichting Economie & Informatica. Deze kandidaten kunnen als werkende Post Experience student via HINFON-CAI op eigen wijze de studie volgen. Dat kan in heel Nederland als avondopleiding met enkele dagdelen. Er zijn 60 klassikale lesbijeenkomsten van 4 uur elk.

Binnen het concept `Study on Demand` kan de student individueel of met anderen het vakkenpakket en de inhoud van een vak wijzigen. In onderling overleg bepalen de studente tevens planning en doorloop voor een optimaal studierooster naast werk en gezin. Via On Demand kunnen ook de leslocaties aangepast worden voor acceptabele reistijden. Het is zelfs mogelijk om per onderdeel in te schrijven waardoor de student niet meteen aan een 2-jarig studietraject vastzit.

Deze aanpak is ideaal voor werknemers die regelmatig moeten reizen waardoor de studie zou stagneren. Door Study on Demand is er veelal een oplossing om bijeenkomsten zo in te plannen dat stagneren niet nodig is. Ook qua vakkenpakketkeuze ligt een vooraf gedefinieerd pakket niet vast. De mogelijkheid om vakken in te ruilen voor meer van toepassing zijnde vakken, bestaat bij Study on Demand.

Na deze Master of Science studie is een doorstroom naar een verkorte studie Master of Science in Business Administration (Msc.BA) aan de Erasmus School of Management mogelijk. In 6 maanden kan men deze 2e Msc. Titel behalen.

HINFON-CAI verzorgt de begeleidin en Study on Demand wensen en inschrijvingen van studenten. De Master of Science getuigschriften en certificaten worden verstrekt door Universiteit Leiden en Erasmus School of Management. De vakken c.q. master classes van het Post Experience programma zijn vakken uit het NVAO geaccrediteerde Master of Science programma van Universiteit Leiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met studieadviseur dhr. Martin Bruijn van HINFON-CAI,  0650-271770.  

Trefwoorden: Avondstudie, Bedrijfskundestudie, Bedrijfskundigeinformatica, Business Information Management, Business Management, Deeltijd, Ict In Business, Kennismanagement, Modulaire Studie, Msc.ba, Msc.bi, Universitaire Studie, Verkorte Studie, Versnelde Studie,

Contact Cai Opleidingen

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share