Caja Cazemier Coaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Transvaalstraat 45 , 8917 CH Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Caja Cazemier Coaching

Caja Cazemier Coaching staat voor een oplossingsgerichte aanpak. Oftewel niet te lang bezig zijn met het probleem, maar onderzoeken wat een jongere nodig heeft om verder te kunnen. Dat betekent werken aan oplossingen, vaardigheden en doelen, die dikwijls bij de jongere zelf vandaan komen. Samen met de jongere wordt onderzocht wat zijn of haar sterke kanten zijn en hoe die ingezet kunnen worden. Coaching is maatwerk, elk traject is weer anders, maar één ding is zeker: de jongere staat centraal.

Op afspraak, en eventueel ook 's avonds

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/cajacazemiercoaching/
Twitter: https://twitter.com/cazemiercoach1

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Caja Cazemier Coaching in Transvaalstraat 45, Leeuwarden Fryslân 8917 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816236]