Gokken met Luchtkwaliteit? Niet bij Camfil!

Gokken met Luchtkwaliteit? Niet bij Camfil! van Camfil

Door: Camfil  24-01-2012
Trefwoorden: Luchtfilters

Als u kiest voor Camfil, kiest u voor zekerheid, veiligheid en gezondheid. Echter hebben we op de VSK beurs ervoor gekozen het tegenovergestelde van onze filosofie te laten zien… gokken!

Op onze stand nr. A 028, hal 2, wordt u door professionele croupiers aan de blackjack- en roulettetafel opgewacht. U kunt hier, onder het genot van een drankje en de Las Vegas sfeer, een gokje komen wagen. Alles wat deze fonkelende lichtstad te bieden heeft, zal u tijdens een bezoek aan ons overkomen.

Mocht u toch willen zien hoe wij voor luchtkwaliteit zorgen, kunt u een kijkje nemen bij AI-Ko, stand nr. A 210, hal 3, of op onze expotruck die ook te vinden is in hal 2, stand nr. G 035. Door een unieke alliantie met Erasmus Universiteit, Scania, de NVLA, stichting schone lucht voor iedereen hebben wij deze speciale truck kunnen regelen, waarin realtime luchtkwaliteit gemeten wordt en waarin u gratis longfunctietesten kunt laten doen.

Want, met gezondheid moet je niet gokken!

Als u nog niet overtuigd was, gooien we er een schepje bovenop: door in het casino mee te spelen maakt u kans op diverse prijzen, waaronder een verzorgde reis naar Frankrijk, Zweden of Zwitserland…

Soms is gokken wel de moeite waard…

Beursinformatie:                                                                                                                       De VSK beurs vindt plaats maandag 6 februari t/m vrijdag 10 februari aanstaande.                                                   
De bezoekerstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en op donderdag is er een avondopening tot 20.00 uur.                                                                                                            
Via onderstaande link zijn toegangskaarten te bestellen:


__

Camfil Farr is wereldleider op het gebied van ‘clean air solutions’ en lid van diverse comités voor Europese en internationale filterrichtlijnen. Als u Camfil Farr filters gebruikt, heeft u de zekerheid dat deze voldoen aan de laatste Europese richtlijnen. Voor meer informatie zie ook: www.camfil.nl .  

Noot voor de redactie  
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Camfil BV te Ede, Telefoon nr. 0318 696077, een e-mail bericht sturen naar info@camfil.nl  of onze website raadplegen: www.camfil.nl. Ook kunt u contact opnemen met Micky Castagna, marketing manager op telefoon nr. 0318 696077 of e-mailadres: micky.castagna@camfil.nl

Trefwoorden: Luchtfilters

Contact Camfil

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share