Camping Gaastmeer

Afdrukken

Is Camping Gaastmeer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaepwei 5 , 8611 JL Gaastmeer,

E-mail

Over Camping Gaastmeer

camping Friesland , camping aan Friese meren campinggaastmeer is een boeren camping aan het water Kamperen met caravan kan bij ons al voor € 14,50 per overnachting voor 2 pers All in! Op onze gezellige boerencamping gelegen aan het water in de buurt van heeg is het heerlijk vertoeven. Onze camping is omringd door een prachtig dierrijk natuurgebied . Met haar eigen haven omringt door de Friese meren , centraal tussen vele fiets , wandel en vaarroute,s. Zo bent u bijvoorbeeld in een half uurtje varen in Workum aan het ijselmeer, maar ook de binnen meren zoals bijvoorbeeld heegermeer ,de fluesen, de brekken en prachtige vissers dorpen en steden zoals Heeg , Koudum , Gaastmeer , Workum , Sneek , Elahuizen , Woudsend. Ook voor de vissers onder ons is dit een fantastische plek. Een seizoensplaats met of zonder ligplaats is al te huur vanaf € 800,- euro per seizoen. Boerencamping Gaastmeer bied u de mogelijkheid om u caravan ,camper of boot te stallen , caravans worden uitsluitend

Is Camping Gaastmeer in Kaepwei 5, Gaastmeer 8611 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3745445]