Camping Stortemelk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kampweg 1 , 8899 BX Vlieland, Frater

E-mail

Over Camping Stortemelk

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en niemand hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat hij of zij er komt.

Behalve een prachtig kampeerterrein aan de kust met uitgebreide faciliteiten is Stortemelk een uitgelezen vakantiebestemming voor liefhebbers van muziek en kleinkunst en van sport en spel. Wij zijn geopend van 1 april tot 1 oktober. Onze gerieflijke vakantiewoningen, ook op een steenworp afstand van zee en strand, zijn uiteraard gedurende het hele jaar beschikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Camping Stortemelk in Kampweg 1, Vlieland Frater 8899 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Recreatie diensten in Vlieland Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlieland Recreatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3674688]