Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Moleneind ZZ 95 , 9203 ZX Drachten, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland (CJG) is de plek waar (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid.
Het CJG bundelt lokale functies en taken op het gebied van de algemene en preventieve gezondheidszorg en het jeugdbeleid. Zo ontstaat er één, makkelijk te vinden, centrum voor alle vragen over opvoeden, gezondheid en opgroeien. Bijvoorbeeld over slapen, voeding, pesten, alcohol, school (keuze), relaties, seksualiteit, drugs of andere thema's.
Het Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland is een samenwerkingsverband tussen alle organisaties die met kinderen en jongeren van 0 - 23 jaar werken, welke samenwerken in gebiedsteams. Samen zoeken we een passend antwoord!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/CJG_Drachten

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland in Moleneind ZZ 95, Drachten Fryslân 9203 ZX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824423]