Beloningsrevolutie PayNet®: Hay Group en Cezanne Software Lanceren Krachtige Nieuwe Beloningsinform

Door: Cezanne Software  16-11-2006
Trefwoorden: Software, Personeelsadministratie, Performance Management

Mogelijkheden
De joint venture tussen organisatieadviesbureau Hay Group en HR softwarespecialist Cezanne Software, combineert de globale beloningsintelligentie van Hay Group’s PayNet® databases en rapporten met de salarismodelleercapaciteiten van Cezanne’s Salary Analysis software.
Met de nieuwe PayNet Salaris Analyse Tool kan de hr-beloningsdeskundige:
- Interne salarisniveaus vergelijken met de markt - of een deel van de markt - en het effect van marktconforme beloning op de salarisrekening analyseren.
- Toezien op gelijke beloning - door de salarissen van subgroepen van werknemers te analyseren op functie, locatie of branche, of te analyseren hoe de organisatie mannen en vrouwen beloont, verschillende leeftijdsgroepen, enzovoorts.
- 'Wat-als'-scenario's modelleren - en het effect van verschillende beloningsstrategieën op de loonstaat analyseren, op zowel individuele functie, niveau en/of locatie, of op bedrijfsniveau.

Voordelen
De nieuwe functionaliteit vereenvoudigt en visualiseert taken als het managen van de salarisrekening volgens specifieke budgetten, het bepalen van prestatieloon en het beoordelen van het salaris-concurrentievermogen van het bedrijf. Het doorzien van de gevolgen van een brede reeks aan loonscenario’s, evenals het uitvoeren van audits op het gebied van gelijke betaling en het identificeren van mogelijke afwijkingen, behoort evenzeer tot de mogelijkheden.
Steve Marsden, Hoofd van Reward Information Services bij Hay Group, zegt: "Dit is een enorm grote sprong voorwaarts voor PayNet®gebruikers. Dit is de eerste keer dat dergelijke uitvoerige loonsgegevens en krachtige modelleringsfuncties beschikbaar zijn in een enkele, geïntegreerde tool - één die het leven van beloningsdeskundigen heel wat gemakkelijker zal maken. Het nieuwe PayNet® vertegenwoordigt het beste kwaliteit beloningsanalysehulpmiddel dat op de markt is.”

Nick Bolton, deputy voorzitter van Cezanne Software zegt: "Wij zijn opgetogen om met Hay Group samen te werken bij dit belangrijke initiatief. PayNet® is reeds een informatiebron van onschatbare waarde voor beloningsprofessionals. Wij zijn ervan overtuigd dat de geavanceerde visualisatie- en simulatiemogelijkheden van Cezanne’s salarisanalysesoftware de PayNet® gebruikers zullen toestaan om nog meer te profiteren van hun investering in de service.

- einde -

Trefwoorden: Beloning, Beloningsberekening, Inkomensberekening, Paynet, Performance Management, Personeelsadministratie, Personeelsplanning, Prestatieloon, Prestatiemanagement, Salaris Analyse, Salarisberekening, Software, Software Systeem, Software Systemen,