Cg Vastgoed

Afdrukken

Is Cg Vastgoed incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Cg Vastgoed

CG vastgoed Zevenbergen. Zoekt u nieuwe huisvesting voor uw kantoor of bedrijf? Bent u toe aan een eigen werkruimte? Of gaat het u om aantrekkelijke en flexibele huurvoorwaarden? Dan is de kantoor-/bedrijfsruimte aan Doelstraat 8C in Zevenbergen misschien wel interessant voor u. Op een mooie zichtlocatie in het centrum van Zevenbergen is een multifunctionele kantoor-/ bedrijfsruimte te huur met een oppervlakte van ca. 100 m². De unit is gelegen tegenover het nieuwe woonzorgcentrum en naast de inrit van de parkeergarage van Albert Heijn. De eigen entree van de unit ligt op de begane grond. Deze lichte ruimte leent zich goed als wacht- of ontvangstruimte voor uw bedrijf. Maar kan ook een mooie etalage vormen. Op de verdieping is een grote kantoorruimte met pantry die op diverse manieren in te delen en te gebruiken is. De grote glazen pui en een vrije hoogte van meer dan vier meter bieden daartoe alle mogelijkheden

Is Cg Vastgoed uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757427]