Channel Distribution

Afdrukken

Is Channel Distribution incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Gaffel 25 , 9206 AV Drachten,

E-mail

Over Channel Distribution

Channel Distribution is een distributeur / groothandel van hippe Gifts en Gadgets. Naast onze eigen brede catalogus, zowel import cadeau artikelen als de Televisie Serie Flikken Maastricht vertegenwoordigt Channel Distribution een aantal zeer gerenommeerde merken exclusief in de Benelux en Europa, zoals onder andere Gizzys, Handtrux, IGGI, Giggle Beaver, Milimetrado en vanaf augustus 2015, het kleurrijke en eigentijdse merk e-my. Channel Distribution streeft naar een voortdurend up-to-date breed assortiment Gifts en Gadgets voor alle momenten. Ook zijn er volop mogelijkheden voor promotionele Gifts. Channel Distribution heeft een eigen warehouse met een oppervlakte van 4500 m2 en verzorgt haar eigen logistiek. Voorraadhoudend, dus snelle levering! Tevens bieden wij de mogelijkheid voor dropshipment en kunt u op verzoek ons assortiment per product feed aangeleverd krijgen

Is Channel Distribution in De Gaffel 25, Drachten 9206 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735841]