Chatterboxes

Afdrukken

Is Chatterboxes incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burmanniastraat 3A , 9843 EJ Grijpskerk,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Chatterboxes

Chatterboxes verzorgt nascholing Engels aan leerkrachten van groep 1 t/m 8 op de basisschool. Chatterboxes werkt op een manier die kinderen en leerkrachten het plezier in het gebruiken van de Engelse taal spelenderwijs wil laten ervaren.
In de scholing laten we deelnemers kennismaken met verschillende les-ideeën die ondersteuning bieden bij het gebruik van de eigen methodiek die op de basisscholen gebruikt wordt. De eigenaressen van Chatterboxes zijn 'English native speakers'. Ze werken al een aantal jaren als vakleerkrachten Engels op de Basisschool en hebben een effectieve les-stijl ontwikkeld waarmee ze anderen wensen te begeleiden en te enthousiasmeren voor het geven van het vak Engels op school

Andere diensten in de buurt van Grijpskerk

Is Chatterboxes in Burmanniastraat 3A, Grijpskerk 9843 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Engelse Taal diensten in Grijpskerk beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grijpskerk Engelse Taal per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701992]