Circom

Afdrukken

Is Circom incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Halmaheirastraat 67 , 1094 RH Amsterdam,

E-mail

Over Circom

Circom is uw EMC kennisspecialist voor oplossingen op het gebied van cloud, infrastructuren, storage, big data en het veiligstellen van uw bedrijfsinformatie. U kunt bij ons terecht voor de koop, huur, lease of zelfs tryandbuy van EMC producten (nieuw, refurbished of ex-rental). Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, specialistische kennis en leveren snelle EMC Informatie Infrastructuur voor cloud- (private/public/hybrid), turn key- en totaaloplossingen. Hoe komen deze oplossingen tot stand en wat gebeurt er met uw bedrijfsinformatie binnen deze oplossingen? Dit is waar circom zich als organisatie mee bezig houdt. Bedrijfsinformatie is op dit moment de meest belangrijke asset van een organisatie. Dataverlies, corruptie, diefstal of data die ontoegankelijk is kan vergaande gevolgen hebben voor uw organisatie. Wij houden ons primair bezig met het veiligstellen van bedrijfsinformatie door middel van onderzoek, analyse, advies, kennisoverdracht, aankoop, (aankoop)begeleiding en bemiddeling. Daarnaast geven wij ook workshops en seminars over cloud, big data en dataprotectie. Circom is een kleine flexibele organisatie, opgericht in 2014, met als doel binnen enkele jaren de grootste EMC kennisleverancier en data storage leverancier van Nederland te worden

Is Circom in Halmaheirastraat 67, Amsterdam 1094 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696493]