Classylife

Afdrukken

Is Classylife incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 3763 LS Soest,

E-mail

Over Classylife

Land Rover toont innovatieve aanhangerveiligheid. Op de befaamde Britse Burghley Horse Trials presenteert Land Rover de komende dagen een innovatief systeem dat het belemmerende zicht naar achteren wegneemt bij het trekken van een paardentrailer of caravan. Dat zal lezers die geregeld met fikse aanhangers achter hun auto rijden, paarden- of boottrailer bijvoorbeeld, zeker aanspreken. De bestuurder ziet in de binnenspiegel een transparante projectie van de situatie achter de trailer. Achteropkomend verkeer is goed te zien en ook bij manoeuvreren biedt het systeem veel gemak. Het prototype van dit ‘Transparent Trailer’-systeem wordt gedemonstreerd in een Range Rover. De informatie van het surround camerasysteem – dat gebruikmaakt van een achteruitrijcamera en camera’s op de buitenspiegels van de auto – wordt gecombineerd met de beelden van een draadloze, digitale camera achterop de trailer of caravan. Op basis van de visuele data creëert het systeem het beeld van een ‘doorzichtige’ aanhanger, dat automatisch in de binnenspiegel verschijnt als een trailer wordt aangekoppeld. En er zijn nog meer nieuwtjes

Is Classylife in Soest 3763 LS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708237]