Close Up Roosendaal

Afdrukken

Is Close Up Roosendaal incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaproos 8 , 4741 JH Hoeven,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Close Up Roosendaal

Close Up uit Roosendaal is een gezellige muzikale groep bestaande uit ongeveer 25 leden in de leeftijd van 16 tot 35 jaar. Het genre van Close Up is pop en musical met in de kerstperiode wat licht klassieke muziek, maar ook Gospel, Jazz, Close Harmony en wereldmuziek. De bedoeling is een gevarieerd, populair en swingend repertoire op te bouwen.
Wij repeteren iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51. De repetitie wordt geleid door dirigente Amy Knobel en staat onder muzikale begeleiding van pianist Nick van Osta

Andere diensten in de buurt van Hoeven

Is Close Up Roosendaal in Klaproos 8, Hoeven 4741 JH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Hoeven beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoeven Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3677124]