Benjamin Jacobs wordt CTO bij COMBELL

Benjamin Jacobs wordt CTO bij COMBELL van Combell Group

Door: Combell Group  09-03-2009
Trefwoorden: Hosting, Servers, Managed Hosting

Gent, 9 maart 2009 – COMBELL, een van de meest toonaangevende hostingbedrijven uit de Benelux, heeft Benjamin Jacobs aangeworven voor de functie van Chief Technical Officer (CTO). Benjamin is reeds jaren actief binnen de hostingsector, o.m. bij Skynet, The Reference en de laatste 8 jaar bij Terremark (vroegere Dedigate), waar hij de voornaamste systeem- en netwerkarchitect was bij het merendeel van de Enterprise hosting projecten.

“Na de komst van Henk Schepens (ex-Emakina en ex-Nedstat) als Enteprise Sales Manager zijn wij fier dat Benjamin Jacobs ons team komt versterken. Jacobs wordt verantwoordelijk voor onze technische afdeling en leidt een team van een twintigtal technici" zegt Jonas Dhaenens, CEO van COMBELL.

“Na jarenlange focus op de KMO/MKB markt bouwen we onze Enterprise hosting verder uit. Door de economische malaise en door het interessante kostenmodel is het outsourcen van hosting voor heel wat grote bedrijven zeer interessant. Met Benjamin Jacobs en Henk Schepens kunnen we dit segment nog beter bedienen” aldus Jonas Dhaenens.

Benjamin Jacobs volgt Frederik Poelman op in zijn functie als CTO. Frederik Poelman wordt Chief Operational Officer (COO) en zal mee instaan voor het dagelijkse bestuur van Combell Group.

Over COMBELL
COMBELL www.combell.com is een van de meest toonaangevende hostingbedrijven uit de Benelux met het hoofdkantoor in Gent. Het bedrijf levert een waaier aan internetdiensten zoals domeinnamen, e-mailhosting, shared hosting, dedicated servers, managed hosting, virtuele servers, fax-services, online backup, co-location en sharepoint hosting. Sinds de oprichting in 1999 beheren wij zo’n 75.000 domeinnamen, 25.000 websites, 1.000 servers voor zo’n 25.000 klanten, van particulier tot multinational. Tot deze klanten behoren o.m. KBC, eBay, Roularta, IKEA, Q8, Hubo, Bikkembergs, Pizza Hut, Sodexho, …

Voor meer informatie contacteer Tom De Bast, Business Development Manager, tom.debast@combellgroup.com, +32 474 813 823

Trefwoorden: Enterprise Hosting, Hosting, Managed Hosting, Netwerkarchitectuur, Servers,