Henk Schepens wordt Enterprise Sales Manager bij COMBELL

Henk Schepens wordt Enterprise Sales Manager bij COMBELL van Combell Group

Door: Combell Group  09-02-2009
Trefwoorden: Managed Hosting, Combell, Enterprise Hosting

Gent, 9 februari 2009 – COMBELL, Belgisch grootste autonome hostingbedrijf en actief sinds 1999, kondigt de komst aan van Henk Schepens als Enterprise Sales Manager. Henk is al meerdere jaren actief binnen de sector, en werkte onder andere reeds bij Nedstat en Emakina. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het Enterprise departement binnen de organisatie. Het aanstellen van Henk toont andermaal aan dat COMBELL in volle groei is.

“COMBELL, dat door de jaren heen de nummer 1 positie heeft verworven binnen de KMO-markt, heeft intussen ook een stevige positie verworven bij de grotere organisaties in België. Om dit Enterprise segment verder te ondersteunen en om steeds de perfecte, en dus op maat gemaakte, oplossing aan te bieden, was het nodig om aan deze doelgroep nog meer aandacht te besteden” zegt Jonas Dhaenens, CEO van COMBELL.

Extern hosten momenteel zeer interessant

Henk Schepens: “Voor veel ondernemingen is het intern hosten van hun toepassingen een kostelijke zaak. Niet alleen door de initiële investering, maar ook omdat de kosten voor onder meer onderhoud, updates, security en energie snel kunnen oplopen. Door de huidige economische tijden wordt er minder geïnvesteerd in IT-infrastructuur en hardware. Reden temeer waarom uitbesteding naar een hosting provider zeer interessant wordt”.

Het grote voordeel is dat u bij COMBELL geniet van een high-end managed hosting-omgeving , een uitstekende dienstverlening en optimale zekerheid zonder te moeten investeren in dure hardware en infrastructuur. U hoeft dus niet fors te investeren en op lange termijn is de “overall cost” een pak lager dan wanneer u zelf voor de infrastructuur zou instaan.

Flexibiliteit is een must

Online applicaties zullen steeds aan belang winnen, denk maar aan de opkomende SaaS –markt (Software as a service) waardoor bedrijven ook veel flexibeler zullen omgaan met hun storage capaciteit.

COMBELL biedt met zijn managed hosting oplossingen voor de Enterprise markt de mogelijkheid om snel en naadloos op de behoeften van de klant te anticiperen, waarbij de infrastructuur op maat wordt geconfigureerd in functie van de klant, gaande van fysische aparte servers tot volledig dedicated gevirtualiseerde omgevingen. Bijkomend biedt COMBELL een waaier aan managed services aan zoals bijvoorbeeld performance monitoring, benchmarking, managed backup, disaster recovery, security optimalisatie, … tot een volledige Service Level Agreement op maat van de klant.

Voor veel bedrijven is het dus nu hét moment om te genieten van de vele voordelen van extern hosten en hun IT-infrastructuur uit te besteden aan een gespecialiseerd hostingbedrijf zoals COMBELL”.

Voor meer informatie contacteer Henk Schepens, via e-mail op [email protected] of telefonisch via 09/218.79.74

Over COMBELL

COMBELL www.combell.com is het grootste autonome hostingbedrijf uit België. Het bedrijf levert een waaier aan internetdiensten zoals domeinnamen, e-mailhosting, shared hosting, dedicated servers, managed hosting, virtuele servers, fax-services, online backup, co-location en sharepoint hosting. Sinds de oprichting in 1999 beheren wij zo’n 75.000 domeinnamen, 25.000 websites, 850 servers voor zo’n 25.000 klanten, van particulier tot multinational. Tot deze klanten behoren o.m. KBC, eBay, Roularta, IKEA, Q8, Hubo, Bikkembergs, Pizza Hut, Sodexho, …

Trefwoorden: Combell, Enterprise Hosting, High-end Hosting, Managed Hosting,