Comfortable Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rooswijkweg 271 , 1951 ME Velsen-Noord, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Comfortable Nederland BV

Comfortable Nederland ontwikkeld en importeert innovatieve producten en beschermt uw lichaam voor toepassing in de gezondheidszorg en de sportwereld. Comfortable heeft de verkooprechten in Europa van het unieke materiaal SANDS dat zijn oorsprong vindt in de ruimtevaart: de NASA laboratoria ontwikkelden het basismateriaal HPG om de wanden van spaceshuttles mee te bekleden en daarmee dure apparatuur te beschermen tegen schokken. Comfortable heeft met een aangepaste versie, “SANDS” genaamd, een aantal producten ontwikkeld, waarvan de unieke eigenschappen volledig ten goede komen aan het welzijn van de mens. Door de unieke, impact reducerende eigenschappen van het “SANDS ” materiaal zijn de toepassingen uitermate geschikt voor bescherming van ons lichaam. Bescherming voor senioren maar ook voor de werkende mens en de sportwereld zijn deze producten uitermate geschikt om onze levensvrijheid bevorderen, prestaties verhogen en ons lichaam beschermen. Comfortable is producent en leverancier van de gepatenteerde Comfort Hip Protector. Een heupbeschermer met twee beschermers van het materiaal Sands welke is aangepast en geregistreerd voor medische doeleinden. Comfortable is producent en leverancier van de Comfort Energy Soles, een inlegzool met een ongekende schokdemping en comfort voor dagelijks gebruik, voor diabetici -, hielspoor patiënten en voor de actieve sporter. Comfortable is leverancier van de Sporza Active Care verzorgingslijn. Deze lijn bestaat uit o.a. een warming-up crème, een spier gel, voet en been gel, massage crème etc. Comfortable is importeur van de Equilibrass slipper, de enige medisch geregistreerde slipper ter wereld.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/comfortableNL/
Twitter: https://twitter.com/comfortable_nl

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noord-Holland

Is Comfortable Nederland BV in Rooswijkweg 271, Noord-Holland 1951 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noord-Holland, 1951 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720951]