Dansschool Dance d'Ali Leeuwarden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Sipmawei 11 , 8915 DZ Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Dansschool Dance d'Ali Leeuwarden

Heb jij passie voor Spaanse dans? Wil jij weleens kennismaken met de flamenco? Het temperamentvolle dansen, klappen, stampen zelf eens ervaren? Dan is Dance d’Alí Leeuwarden écht iets voor jou!

Dansschool Dance d'Alí biedt cursussen flamencodans aan van de beginnende danser tot vergevorderd niveau. Onder leiding van professioneel en ervaren dansdocente, bij wie het dansplezier van de cursist voorop staat!
De danscursussen starten in september, na de Open Week waarin je gratis lessen kunt volgen! Heb je de Open Week gemist en wil je graag een proefles volgen? Geen probleem! Stuur een mail naar: [email protected]

Deze lessen vinden plaats in het ruime en moderne wijkverenigingsgebouw Eeltsje's Hiem, Pieter Sipmawei 11 in Leeuwarden (Westeinde, tegenover zorgcentrum Swettehiem) Je kunt gratis parkeren en er is een gezellige drinkgelegenheid!

Deze flamenco school staat onder leiding van professioneel dansdocente Ilona Ali. Door haar tomeloze inzet en enthousiasme weet zij het flamenco gevoel op een persoonlijke wijze over te brengen bij haar cursisten. Na haar opleiding woonde zij enige tijd in Madrid. Nog steeds gaat zij regelmatig naar Spanje voor bijscholing en is daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de flamenco.

Naast de danscursussen verzorgt Dance d’Alí ook workshops voor vrijgezellenfeesten, Spaanse themafeesten of kinderfeestjes op aanvraag. Wilt u liever een spetterend flamenco dans optreden? Wij komen graag langs bij uw feest of bedrijf! Het optreden kan met live muziek of met cd muziek geboekt worden. Informeer naar de mogelijkheden bij Ilona Ali.

Flamenco is de verzamelnaam voor de muziek, zang en dans uit het zuiden van Spanje. Van de dans wordt beweerd dat hij trots en temperamentvol is. Kenmerkend is het stampen en klappen van verschillende ritmes, de elegante arm- en handbewegingen, zwierende rokken en een krachtige uitstraling.

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Ilonadanst

Categorieën: Dance Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dansschool Dance d'Ali Leeuwarden in Pieter Sipmawei 11, Leeuwarden Fryslân 8915 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819789]