De Bosrand Brocante

Afdrukken

Is De Bosrand Brocante incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wieksloterweg 37 WZ , 3763 LJ Soest,

E-mail

Over De Bosrand Brocante

Een unieke oude kas met 15 brocante winkeltjes onder 1 dak!!Oud en Nieuw Brocante & MeubelenKroonluchtersTuinbrocante & Hortensia's~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Welkom bij de Bosrand Brocante Shop-in-Shop.Een uniek en idyllisch tuincentrum aan de rand van Soest en uitkijkend op de bossen en weilanden. Een tuincentrum met een binnenafdeling welke sfeervol is opgedeeld in 14 winkeltjes waar verscheidene brocanteurs hun Shop-in-Shop hebben.Elke brocanteur heeft zijn eigen stijl en daardoor ziet elk winkeltje er weer anders uit qua sfeer en uitstraling.In deze Shop-in-Shop's vind u een scala aan alles wat met wonen en lifestyle te maken heeft

Is De Bosrand Brocante in Wieksloterweg 37 WZ, Soest 3763 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770496]