De Gruijter

Afdrukken

Is De Gruijter incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Winklerplein 20 , 3362AA Sliedrecht,

E-mail

Over De Gruijter

[gallery ids=751,754,750,753,752] Sangria is een traditionele en populaire drank in veel Spaanse steden, het is een integraal onderdeel van de geschiedenis en het toerisme van het land, vooral in de zomer want het is een verfrissend drankje, synoniem aan strand, zon, en een mooie strandbar. Elk huishouden in Spanje heeft zijn eigen sangria recept en in Casa Lolea hebben we onze eigen geheime mix, volledig artisanaal, een perfecte combinatie van wijn en fruit met een frizzant tintje. Sangria kan bereid worden met rode of witte wijn, de laatste is bekend als Clarea. Sangria is gezond en natuurlijk. De perfecte verfrissende drank voor feesten en bijeenkomsten, met vrienden en familie verzameld rond een groot glas gekoelde Sangria, LOLEA brengt een verfijnde touch met stijl en smaak. Lolea Red Lolea White Lolea La Cala Een kersenrode sangria, Meer verfijnde en chique Een ambachtelijke sangria schoon, helder dan zijn rode wijn maar gemaakt onder de zorgvuldige en aantrekkelijk met een even goed met een supervisie van de Cocktail licht bruisen van fijne, aanhoudende smaak en geur. Master, Marc Álvarez. stabiele bellen. Geniet van een frisse sangria in goed gezelschap! en doe dit op een comfortabele manier. [embed]https://youtu.be/0vy-pOtHsew[/embed]

Is De Gruijter in Burg Winklerplein 20, Sliedrecht 3362AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3791512]