De Hemelse Vrede

Afdrukken

Is De Hemelse Vrede incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mariastraat 22 , 4506 AE Cadzand,

E-mail

Over De Hemelse Vrede

Welkom
Welkom in Bed en Breakfast, café-restaurant De Hemelse Vrede bij Astrid en Gerlinde. Hier kunt u genieten van de rust, de gastvrijheid, de mooie kamers en het rustige Cadzand-dorp en de prachtige omgeving.
In de Hemelse Vrede kunt u voor een eerlijke prijs een menukaart van goede kwaliteit verwachten. Heerlijk relaxen op het terras met een aangekleed kopje koffie en huisgemaakte appeltaart. Zeeland, en dan vooral Zeeuws-Vlaanderen, is een unieke plek in Nederland. Een stuk van de delta waar zee en land elkaar ontmoeten. U vindt hier allerlei mogelijkheden voor een aangename vakantie in alle seizoenen: Zon, de meeste zonuren in heel Nederland!
Zee en strand: het schoonste strand van Nederland!
Cultuur en historie.
2 Kilometer vanaf De Hemelse Vrede ligt het strand van Cadzand. U kunt er zonnebaden en zwemmen in de zomer en in het voor- en najaar. In het najaar en in de winter zelfs tijdens een sneeuwbui of met harde wind, is het heerlijk uitwaaien en genieten van de grote golven en de prachtige luchten. Misschien vindt u zelfs fossiele haaientanden! Daarna kunt u in De Hemelse Vrede genieten van een heerlijke warme chocomel met (warme)huisgemaakte appeltaart.
Het open landschap met uitgestrekte stranden, duinen en fraai natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte. Kleine dorpjes en stadjes, bijzondere musea, leuke attracties en evenementen maken deze omgeving compleet.
Vanuit De Hemelse Vrede kunt u gemakkelijk verschillende fiets- en wandelroutes ondernemen. De Hemelse Vrede ligt vlakbij knooppunt 30 en 33 van de FIKS routes. De Hemelse Vrede is ook fietscafé.
Aan het einde van Cadzand-Bad vindt u natuurreservaat het Zwin. Een prachtig stukje ongerepte natuur. Het Zwin is een voormalige zeearm en u vindt hier slikken, schorren, een vogelpark, vijvers, geulen en kreken die begroeid zijn met bijzondere planten. Vele soorten vogels, schapenkuddes en andere dieren vinden hier een paradijs

Kaart

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
- , -
Do - Za
- , -

Is De Hemelse Vrede in Mariastraat 22, Cadzand 4506 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Travel diensten in Cadzand beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cadzand Travel per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761348]