De Hultenhoek

Afdrukken

Is De Hultenhoek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hultenhoek 14 , 5826 AE Groeningen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over De Hultenhoek

Wij zijn een paardenhouderij met zorg. Dit betekent dat mensen met een zorgvraag bij ons kunnen komen wonen en werken. De paardenhouderij wordt gedreven door Nick en Anke die allebei al enige jaren ervaring hebben in de zorg en hun passie vinden bij het werken met paarden De Hultenhoek biedt ondersteunende en activerende begeleiding aan mensen met een zorgvraag. Clienten met een PGB kunnen deze zorg rechtstreeks inkopen bij de Hultenhoek. Ook biedt de Hultenhoek 24-uurs zorg. Verder kunt u bij ons ook terecht voor kachelhout dat door onze bewoners zelf word gemaakt en verwerkt

Is De Hultenhoek in Hultenhoek 14, Groeningen 5826 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hout diensten in Groeningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groeningen Hout per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3742537]