De Jong & de Wal Bouwbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Seize 9 , 9001 XT Grou, Fryslân

E-mail

Over De Jong & de Wal Bouwbedrijf

Bouwbedrijf De Jong & De Wal is sterk in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Voor particulier en bedrijf. Een specialisme is bouwen op of aan het water; walbeschoeiing, boothuizen, vakantiewoningen en woonboten. Alle opdrachten worden op dezelfde vertrouwde wijze uitgevoerd, daar kunt u van op aan!

Bouwbedrijf De Jong & De Wal is ontstaan uit de gelijknamige bouwbedrijven. De bundeling van diensten en ervaring maakt dat we samen sterker zijn. En zo kunnen we onze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn.

De Wet Voorzieningen Gehandicapten (WVG) voorziet in de aanpassing van woningen van gehandicapten. Een verhoogd toilet, een antislipvloer in de badkamer, bredere deuren, wandbeugels, een slaapkamer op de begane grond: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Bouwbedrijf De Jong & De Wal kent de regels en weet zo exact waar de uit te voeren werkzaamheden aan moeten voldoen. Ook kunnen wij u adviseren over de vergoeding.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Jong & de Wal Bouwbedrijf in De Seize 9, Grou Fryslân 9001 XT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Grou Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grou Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825557]