De Kosmonaut

Afdrukken

Is De Kosmonaut incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over De Kosmonaut

Wij zijn De Kosmonaut Wij zijn De Kosmonaut, een schrijverscollectief dat zich bezig houdt met nieuwe theaterteksten. Wij maken voorstellingen op basis van nieuw werk van de meest veelbelovende schrijvers van Nederland. Nieuwe verhalen, voor een nieuw publiek. Bekijk welke projecten we doen, ontmoet de schrijvers, lees onze blog, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. DE KOSMONAUTEN Het team van De Kosmonaut bestaat uit een wisselende groep schrijvers. Gezamenlijk ontwikkelen we de projecten, zoeken we samenwerkingen met andere schrijvers en gezelschappen en zijn we altijd op zoek naar manieren om nieuw toneelschrijven een goed podium te geven. Koen Caris Frederique Hofman Ninke Overbeek Sytze Schalk

Is De Kosmonaut uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724195]