Deepfm

Afdrukken

Is Deepfm incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 460 , 1250 AL Laren,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Deepfm

House Life hoor je elke vrijdagavond met Robert de Loor, tussen 18:00 en 20:00 op DeepFM. Robert draait vooral house, deephouse en techhouse, met hier en daar een uitstapje naar een ander genre.  Perfect om je weekend mee af te trappen!Dance radioRobert maakt al sinds 1995 dance en house programma's op diverse radiostations. Hij draaide in het verleden voor (lokale) radiostations waaronder Radio 90 FM, Dalux 106 FM, Extra FM, Roulette FM,  Exxact FM en MagicFM. Ook heeft hij zijn sporen verdiend op de 'mainstream' radio en zijn talent als radio-dj werd dan ook opgemerkt door Radio 538. In 2007, 2008 en 2011 was hij nacht-DJ bij het landelijke radiostation. Eind 2011 maakte hij echter de overstap naar DeepFM om zich weer uit te kunnen leven in de house en deep house.House LifeHouse Life met Robert de Loor is op vrijdagavond te horen op DeepFM, tussen 6 en 8 uur. De aftrap van je weekend, met 2 uur vrijwel non stop in de mix.Check hier oude afleveringen van House Life op Mixcloud.Meer informatie over DeepFMWil je meer weten over het nr.1 online dance radiostation van Nederland? Check dan deze pagina's: Alle programma’s | Weekoverzicht | Agency & Events | Vacatures | Over DeepFM | Playlist

Is Deepfm in Postbus 460, Laren 1250 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3787820]