Deltaflex

Afdrukken

Is Deltaflex incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Deltaflex

Deltaflex webshop.Bedrijfskleding en meer. De Deltaflex Homepagina is de start naar de diverse categorieën op de website. De webshop is ongeveer een jaar geleden online gegaan, met als hoofddoel om te fungeren als online catalogus voor de verkoop van onze bedrijfskleding. Naast bedrijfskleding verkopen we ook al enige jaren producten die gebruikt worden in de bronbemaling, zoals slangen en leidingen. Zo is het idee ontstaan om de webshop uit te breiden met meerdere categorieen. Belangrijkste criterium is dat we zelf voor 100% achter het aangeboden product staan, in welke categorie dan ook. Door dit principe zijn we ons steeds meer gaan richten op de particuliere markt, wat voorheen vrijwel uitsluitend zakelijk was

Is Deltaflex uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3787395]