Den Braven

Afdrukken

Is Den Braven incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Denariusstraat 11 , 4903 RC OOSTERHOUT,

E-mail

Over Den Braven

Medewerker Transport
Het verwerken van alle noodzakelijke documenten zodat het transport van de producten zo efficiënt mogelijk verloopt. Verder zullen jouw taken o.a. bestaan uit:- Het optimaliseren/opzetten c.q. inkopen van Europese afspraken met transporteurs over bijv. levertijden, prijzen, ladingen etc in samenwerking met de logistiek manager; - Verzorgen van alle noodzakelijke transportdocumenten voor weg-, lucht- en zeetransport - Verwerken documenten conform eisen LC ( Letter of Credit )- Het monitoren en rapporteren van leverprestaties en beheersen van totale transportkosten;- Doen van Douane Aangiftes - Plannen van weg- en luchtvrachttransporten- Plannen en stellen van zeecontainers- Klantcontacten per telefoon en mail- Aansluiting zoeken met CS Export m.b.t. aankomende leveringen en hiervoor de benodigde transporten inzetten en communicatie eromheen

Kaart

Is Den Braven in Denariusstraat 11, OOSTERHOUT 4903 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777062]