Desinfectie

Afdrukken

Is Desinfectie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bentheimergraven 29a , 7577DA Oldenzaal,

E-mail

Over Desinfectie

De missie van QliniQ BV is om aangepaste desinfectie concepten aan te bieden en om nosocomiale ziekten en ziekteverwekkers te bestrijden. QliniQ BV commercialiseert producten, alsmede technologieën die effectief optreden op elke vorm van infectie met het doel de best mogelijke hygiëne voor iedereen te garanderen. QliniQ BV is exclusief distributeur voor Hymetec in Nederland en bedient dealers in verschillende marktsegmenten. Onze producten zijn getest door externe laboratoria, zijn veilig voor de gebruikers en milieu vriendelijk. Ook zijn onze producten geregistreerd bij de CTGB. Onze processen zijn in staat bacteriën, virussen, schimmels en sporen uit te roeien. Onze bio-decontaminatie producten zijn een alternatief voor verschillende desinfectie oplossingen zoals quaternaire ammonium, formaldehyde, fenol, chloride, ... Onze portfolio kan worden gebruikt in elke sector waar desinfectie cruciaal is: ziekenhuizen, paramedische zorg, farmaceutische industrie, voedingsmiddelen industrie, transport wereld, wellness centra etc

Andere diensten in de buurt van Oldenzaal

Is Desinfectie in Bentheimergraven 29a, Oldenzaal 7577DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ziekenhuizen diensten in Oldenzaal beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldenzaal Ziekenhuizen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3789955]