Deve Administratie

Afdrukken

Is Deve Administratie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaine Izakstraat 1 , 9077 RA Vrouwenparochie,

E-mail

Over Deve Administratie

DeVe Administratie en Advies BV uit Vrouwenparochie 9077 RA Friesland is een klein administratie- en advieskantoor, voornamelijk gericht op het MKB zoals middenstand en andere kleine tot middelgrote ondernemingen. Voor internet boekhouden werken wij samen met CASH online boekhouden. Zaken als dagelijkse administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen balans en winst & verlies zijn voor ons gangbare werkzaamheden, maar vanzelfsprekend horen ook alle soorten aangiften zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loon- en omzetbelasting tot ons dienstenpakket. Daarnaast verzorgen wij voor ondernemers de complete salarisadministratie: van loonstrook en arbeidsovereenkomst tot aan elektronische aangifte Loonheffing, inclusief pensioenzaken en zaken als arbeidsrecht

Is Deve Administratie in Klaine Izakstraat 1, Vrouwenparochie 9077 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784747]