Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kimswerderweg 41 A , 8862 TR Harlingen, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite

Dietistenpraktijk Jolanda Wuite heeft zitting in gezondheidscentrum Integra. U kunt hier terecht voor een dieet en/of voedingsadvies op maat. Jolanda Wuite is gespecialiseerd in het behandelen van diabetes, overgewicht, ondergewicht, CVRM zoals te hoog cholesterol, hartfalen etc., maag/darm problematiek, COPD, ondervoeding, begeleiding van sondevoeding in thuissituatie, voedselallergieen. Jolanda Wuite heeft ervaring met het FODMAP dieet en koolhydraatarm dieet. Jolanda is ook sportdietist en is gespecialiseerd in de behandeling van geriatrische clienten en ondervoeding. Verder worden bij Integra diverse beweegprogrammas aangeboden voor clienten met overgewicht en kinderen met overgewicht. Ook is er een programma voor hartrevalidatie en COPD. Een individueel advies is mogelijk maar ook een voorlichting of workshop voor groepen.
Bezoek aan huis is mogelijk op advies van de arts of specialist. Dietistenpraktijk Jolanda Wuite heeft elke donderdag zitting in Gezondheidscentrum Integra, ook in de avonduren. Verder is Jolanda Wuite via email of telefoon bereikbaar op de andere werkdagen.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite in Kimswerderweg 41 A, Harlingen Fryslân 8862 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Harlingen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825664]