Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: It Sein 41 , 8521 DM Sint Nicolaasga, Fryslân

E-mail

Over Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite

Dietistenpraktijk Jolanda Wuite heeft als spreekuurlocatie De Takomst op De Oergong 8 in Sint Nicolaasga. In de Takomst is ook Huisartsenpraktijk Folkertsma, Huisartsenpraktijk Van der Sluis en Lentelink, Mediq apotheek, Logopedie Skarstelan en Zorggroep Hof en Hiem Centraal Bureau gevestigd. Jolanda Wuite is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 08.00 uur- 20.00 uur of via de mail.
Dietistenpraktijk Jolanda Wuite geeft u een persoonlijk voedings- en of dieetadvies op maat. U kunt hierbij denken aan adviezen bij afvallen, ondergewicht, hoog cholesterolgehalte, diabetes, nierziekten, jicht, allergie, maag- en darmproblematiek, begeleiding bij sondevoeding thuis.
Jolanda Wuite is ook sportdietist en is gespecialiseerd in de begeleiding van geriatrische clienten en ondervoeding. Begeleiding bij het FODMAP dieet en koolhydraatarm dieet is mogelijk.
Bezoek aan huis is mogelijk op advies van arts en specialist. In de avonduren houdt Jolanda Wuite op afspraak ook spreekuur.
Dietistenpraktijk Jolanda Wuite verzorgt ook workshops en voorlichting voor groepen.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diëtistenpraktijk Jolanda Wuite in It Sein 41, Sint Nicolaasga Fryslân 8521 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sint Nicolaasga Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint Nicolaasga Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827234]