Diba International Concerts

Afdrukken

Is Diba International Concerts incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: PO box 37 , 8600 AA Sneek,

E-mail

Over Diba International Concerts

Diba International Concerts is een gerenommeerd- evenementen en artiestenbureau met meer dan 40 jaar ervaring in de Internationale showbusiness en concertindustrie. Wij opereren met name op de Europese markt maar ook buiten Europa is men bekend met de vele activiteiten van ons bedrijf. Zo werken wij al heel lang samen met alle vooraanstaande Agencies in Engeland en Amerika. Door jarenlange ervaring weet Diba International Concerts goed in te schatten wat de wensen van een concertbezoeker zijn, kwaliteit is onze maatstaf. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op onze website en een blik te werpen in de wereld van onze muziek. Bauke Algera Dick Jaarsma

Is Diba International Concerts in PO box 37, Sneek 8600 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738052]