Dierenartsen Swierstra De Greidhoeke

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tjerkwerderweg 3 , 8701 PK Bolsward, Frater

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenartsen Swierstra De Greidhoeke

Welkom bij Diergeneeskundig Centrum “De Greidhoeke”.

Onze dierenartsenpraktijk is in 1984 opgericht door Sibe Swierstra en enkele jaren later is zijn jongere broer Willem Swierstra hem komen versterken.

Het praktijkgebouw bevindt zich aan de weg tussen Bolsward en Tjerkwerd.

De praktijk richt zich voornamelijk op paarden en landbouwhuisdieren en heeft daarbij een gecertificeerd dek- en KI-station voor alle hengsten.

Onze drie dierenartsen staan dag en nacht klaar voor de zorg van uw paard, koe, schaap of geit.

We streven naar een klantgerichte, laagdrempelige en kwalitatief goede aanpak.

Op het gebied van paarden bent u bij ons aan het juiste adres voor klinische en röntgenologische keuringen, kreupelheidsonderzoek, gebitsverzorging, vaccinaties, ontwormingsadvies en castraties (ook klophengsten). Verder bieden wij u specialisme in de vruchtbaarheidsbegeleiding van uw merrie.
Tevens hebben we de mogelijk tot opname van uw paard voor de meer gecompliceerde behandelingen en kleine chirurgische ingrepen.

Wij staan altijd klaar voor onze rundveebedrijven en proberen met gericht advies en een no-nonsense aanpak uw bedrijf te versterken. Zowel voor fertiliteitsbegeleiding, als voor zieke koeien of moeilijke verlossingen kunt u ons altijd bellen.

U kunt altijd een beroep op ons doen voor het behandelen van uw zieke dieren. Ook voor vaccinaties, ontwormen en gerichte adviezen over schapen en geiten kunt u bij ons terecht.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bolsward Frater

Is Dierenartsen Swierstra De Greidhoeke in Tjerkwerderweg 3, Bolsward Frater 8701 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Koeien diensten in Bolsward Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bolsward Koeien per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827214]