Dierenkliniek Wolvega

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grindweg 130 , 8471 EM Wolvega, Fryslân

E-mail

Over Dierenkliniek Wolvega

De zorg voor uw dier is in goede handen bij Dierenkliniek Wolvega. De kliniek heeft twee vestigingen: een gespecialiseerde paardenkliniek in Oldeholtpade en een modern uitgeruste dierenkliniek voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren in Wolvega. Beide klinieken zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Specialist in paarden
De Kliniek voor Paarden in Wolvega (Oldeholtpade) is een volledig geoutilleerde paardenkliniek met Noord-Nederland als haar werkgebied. Bij de kliniek werken 6 erkende paardendierenartsen, waaronder een Europees specialist inwendige ziekten (ECEIM), certified ISELP-member en drie erkend keuringsdierenartsen paard.

De kliniek heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van maag-, darm-, hart-, luchtwegproblemen en orthopedische problemen. Een fine-tuning van deze specialistische onderzoeken en know-how van het bewegen van paarden maakt ons een geschikte partner voor sportpaardenbegeleiding tot en met het hoogste niveau.

Centraal staan: kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Kliniek voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.
Aan de Grindweg in Wolvega bevindt zich de afdeling gezelschapsdieren/herkauwers. Drie kundige gezelschaps-dierenartsen staan dag en nacht klaar voor uw huisdier. Wij besteden veel aandacht aan preventieve zorg en daarnaast hebben wij diverse mogelijkheden voor diagnostiek zoals echo, bloedonderzoek op locatie en digitale rontgen. Ook voeren wij operaties uit in een goed geoutilleerde operatiekamer met optimale bewakingsmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een afspraak 0561-612282 of kijk op www.dierenkliniekwolvega.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DierenkliniekWolvega/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Wolvega in Grindweg 130, Wolvega Fryslân 8471 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Wolvega Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wolvega Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752908]