Dieta Sana

Afdrukken

Is Dieta Sana incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Morselaan 22 , 5251 ZA Vlijmen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dieta Sana

Kamp je met over- of ondergewicht en wil je hier verandering in brengen dan kunnen wij dit samen doen door het bundelen van jouw motivatie met mijn professionele begeleiding en deskundig persoonlijk advies. Welkom bij Dieta Sana, DE praktijk voor voeding en gewicht! De betekenis van de naam van mijn praktijk, gezonde voeding, zegt eigenlijk alles. Als gediplomeerd gewichtsconsulent neem ik je mee op weg naar een gezond leef- en eetpatroon en een gewicht wat daar bij past! Kamp je met over- of ondergewicht en wil je hier verandering in brengen dan kunnen wij dit samen doen door het bundelen van jouw motivatie met mijn professionele begeleiding en deskundig persoonlijk advies. Ik heb helaas geen toverstafje en schrijf ook geen streng dieet voor. Ik ga je coachen om te komen tot een gezond voedingspatroon met als uitgangspunt de richtlijnen van het voedingscentrum. Het behalen van een blijvend resultaat kan al gerealiseerd worden door kleine wijzigingen van eet- en beweeggewoonten. Heb je wel een gezond gewicht maar wil je meer weten over gezonde voeding, dan kun je uiteraard ook bij Dieta Sana terecht voor een deskundig voedingsadvies

Is Dieta Sana in Morselaan 22, Vlijmen 5251 ZA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676919]